Show Filters

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Wat is een PVC Betonlook

De vloer is het middelpunt van elk interieur durven we wel te stellen. Deze PVC tegels passen perfect bij de industriële woontrend. Deze PVC tegels met betonlook mogen niet ontbreken in je interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? De PVC vloer betonlook naadloos vind je hier! Wij vertellen je meer over onze collectie betonlook PVC vloer.

De betonlook PVC vloer is een trendy product dat al een tijdje meegaat. De rage voor dit type vloer is nog steeds groot, vooral in de commerciële sector. Kantoren en magazijnen zijn bijvoorbeeld vaak uitgerust met dit soort vloeren. De textuur en de warme uitstraling van beton maken ze ideaal voor dit doel.

PVC Tegels Betonlook in je interieur

Bij Atlas Vloeren verkopen we veel verschillende soorten PVC vloeren, waaronder de PVC betonlook variant. Deze vloer is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren. Denk aan donkergrijs, antraciet, maar ook leisteen en warm grijs. Vind je het moeilijk om te kiezen? Geen probleem. Bij Atlas Vloeren begrijpen we dat het moeilijk is om een vloer te kiezen vanaf een foto. Daarom sturen we je bij Atlas Vloeren gratis kleurstalen, zodat je zelf kunt kiezen welke PVC betonlook plank het beste bij jouw wensen en jouw huis past.

De PVC betonlook vloer is ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten omdat hij rechtstreeks op de ondervloer kan worden gelijmd zonder dat er extra voorbereiding of verzegeling nodig is. Het heeft uitstekende duurzaamheidseigenschappen en is bestand tegen intensief voetverkeer, zelfs als het dagelijks wordt gebruikt door kinderen of huisdieren in uw huis; dit maakt het perfect voor gebruik in druk belopen ruimtes zoals keukens en badkamers waar vaak vocht aanwezig kan zijn als gevolg van veelvuldig gebruik door gezinsleden of gasten die misschien niet weten waar ze precies moeten staan als ze deze ruimtes gebruiken, zodat ze geen sporen op hun schoenen achterlaten die de vloer zouden kunnen beschadigen.

Voordelen van een PVC Betonlook

PVC betonlook is een aantrekkelijke en duurzame optie voor elke ruimte in je huis.

PVC betonlook is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor druk belopen ruimtes. Het is ook geluiddempend, dus het kan zonder zorgen over lawaai worden gebruikt op bovenverdiepingen.

Omdat PVC betonlook waterbestendig is, is het perfect voor badkamers en toiletten. Je hoeft je geen zorgen te maken over lekken of morsen die je vloer verpesten!

PVC betonlook tegels kunnen goed gebruikt worden in combinatie met vloerverwarmingssystemen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het warme gevoel van verwarmde vloeren in je hele huis.

En tot slot, omdat PVC betonlook tegels naadloos zijn, zijn ze vrijwel onmogelijk te scheuren, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan.

-Het PVC betonlook is een geweldige optie voor je huis of bedrijf. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van echt beton, waaronder:

-Scheurvrij: Omdat het materiaal gemaakt is van PVC, kunnen er geen scheuren en verkleuring optreden. Dit betekent dat je vloer er jarenlang onberispelijk zal blijven uitzien.

-Dempt beter: PVC betonlook dempt veel beter dan echt beton, waardoor het geschikt is voor gebruik op hogere verdiepingen.

Naadloze PVC Betonlook vloer

PVC betonlook, of PVC vloertegels, zijn een geweldige keuze voor je leefruimte. Ze zijn sterk, slijtvast en duurzaam en voelen zelfs warmer aan dan echt beton! De PVC betonlook is verkrijgbaar in tijdloze kleuren en verschillende formaten. Dankzij moderne technieken is het bijna naadloos.

PVC vloertegels zijn er voor elke woonstijl. De meeste klik PVC betonlook tegels worden nog steeds gelegd in het formaat 60 x 60 cm, maar er zijn natuurlijk talloze andere variaties te bedenken met de verschillende formaten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een PVC betonlook XXL vloertegel? Met zo’n grote tegel creëer je een strakke vloer met een industrieel karakter. Of stel je een modernere en stoerdere look voor, strak gestucte witte wanden gecombineerd met een mooie strakke PVC betonvloer. Met de PVC betonlook die naadloos in elkaar overgaat, creëer je een strak en industrieel design voor je ruimte.