Show Filters

Resultaat 1–12 van de 209 resultaten wordt getoond

Laminaat kopen bij Atlas Vloeren

Goede laminaat vloeren zijn niet van echt houten vloeren te onderscheiden. Toch verschillen beiden vloeren van elkaar. Zo is een houten vloer, zoals de naam al zegt, van hout gemaakt. Een laminaatvloer heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdesign is geprint. De basis bestaat veelal uit een onderzijde van geperste houtvezels (mdf). In feite betekent laminaat eigenlijk meerdere lagen op elkaar. Dit houdt in dat laminaat andere eigenschappen heeft dan de natuurlijke variant.

Advies voor je laminaat Koopt

Advies voor je laminaat koopt krijg je vrijblijvend bij Atlas Vloeren.
Is laminaat geschikt voor vloerverwarming? Of wil je graag advies over hoe je plinten het beste kunt plaatsen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Een aantal laminaat adviezen:

  • Standaard laminaat is geschikt voor vloerverwarming.
  • Bekijk hoe je zelf plinten kunt plaatsen.
  • Zelf laminaat leggen? We helpen je op weg met een stappenplan.
  • Wil je je laminaat laten leggen? Bekijk dan onze laminaat montageservice.
  • Vraag het aan onze medewerkers in de winkel!

Laminaat in verschillende kleuren

Fleur uw huis of kantoor op met laminaatvloeren in een grote verscheidenheid aan kleuren van Atlas Vloeren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke look of iets moderners, u zult zeker de perfecte kleur vinden die bij uw inrichting past.

De laminaatvloeren van Atlas Vloeren worden geleverd in een verscheidenheid aan kleuren die variëren van donkere, rijke tinten tot heldere en levendige kleuren. Kies uit verschillende kleuren voor een unieke uitstraling in elke kamer van uw huis of kantoor.

Bij Atlas Vloeren zorgen we ervoor dat onze kleuren laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit zijn. Ons ervaren team van adviseurs en installateurs kan u helpen de perfecte kleur en afwerking te kiezen die bij uw huis of kantoor past.