Show Filters

Resultaat 1–12 van de 937 resultaten wordt getoond

PVC Vloeren kopen

Ben je op zoek naar een mooie, onderhoudsvriendelijke kunststof vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan ben je bij Atlas vloeren helemaal aan het juiste adres. Onze naam verraadt het al, wij hebben een enorm ruim assortiment aan hoogwaardige vloeren van polyvinylchloride, oftewel PVC. Je kunt bij ons kiezen uit vele kleuren en patronen waaronder visgraat vloer of hongaarse punt vloeren en dat altijd voor een mooie prijs voor het beste kwaliteit. Alle PVC vloeren hebben een eigen uitstraling en de keuze is enorm. Dus of je nu gaat voor PVC kliklaminaat of PVC tegels, er is altijd wel een PVC vloer die bij je past.

Een pvc vloer beschikbaar voor elke ruimte

Vanwege de vele voordelen van PVC, kun je een PVC vloer in iedere ruimte leggen. Door de hoge slijtvastheid is een PVC vloer ook uitermate geschikt voor het gebruik in een drukbezocht kantoor of winkelpand. Doordat onze kunststof vloeren een supersterke beschermlaag hebben, zijn ze beschermd tegen krassen, slijtage en vlekken. Een PVC vloer is dus ook bureaustoelbestendig. Een bijkomend voordeel is dat PVC laminaat hinderlijke geluiden, zoals het tikken van hakken, beperkt tot een minimum.

Polyvinylchloride is bovendien vochtbestendig, een PVC vloer kan dus ook prima worden gelegd in je keuken of badkamer. Doordat een plaklaminaat zeil vloer warmtegeleidend is en niet isoleert, is een PVC vloer perfect in combinatie met vloerverwarming.

Wat is een pvc vloer

PVC is de afkorting van ‘polyvinylchloride’. Deze vloer wordt gemaakt van verschillende lagen kunststof. PVC is een sterke vloer met een beschermende toplaag. Door de huidige technieken is het bijna niet meer te onderscheiden van echt hout! Vanwege de tal van mogelijkheden voor stijlen en dessins zit er voor iedereen wel iets tussen.

een PVC vloer heeft vele voordelen

PVC vloeren hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Wij hebben de belangrijkste voordelen van een PVC vloer voor je op een rijtje gezet:

  • Slijtvast en krasbestendig
  • Waterbestendig
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Akoestische demping
  • Brandvertragend

Welke pvc vloer is voor jouw situatie het meest geschikt?

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, begint het kiezen van de meest geschikte PVC vloer met goed advies. Omdat we er zeker van willen zijn dat je blij bent met je nieuwe vloer, bieden we je niet alleen een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment, maar ook de service die je van een goede woninginrichter mag verwachten.

Het werkt als volgt:

– Je vertelt ons wat voor soort vloer je wilt en waar in je huis hij komt te liggen (bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer). Wij laten je dan zien wat in jouw situatie het beste werkt.

– We adviseren ook een geschikte dikte van de slijtlaag en demping. Zo weet je precies wat voor soort pvc vloer geschikt is voor jou!

– En tot slot, omdat we net zoveel om een gezonde leefomgeving geven als om het geluk van onze klanten, helpen we mensen te informeren over gezonde pvc vloeren die geen schadelijke chemicaliën gebruiken in hun productieproces – wat betekent dat ze veilig zijn voor mens en milieu!