Show Filters

Resultaat 1–12 van de 1372 resultaten wordt getoond

Vloer en vloerbedekking kopen

Bij Atlas Vloeren maken we het kopen en laten leggen van vloeren eenvoudig en simpel. Met onze collectie laminaat, PVC, tapijt en vloerkleden en trapbekleding legt u de perfecte basis voor uw interieur. Als u advies nodig hebt, staan onze medewerkers in de winkel voor u klaar, of u kunt door ons tijdschrift voor etalages en vloeren bladeren om de perfecte vloerbedekking te vinden. Koop uw vloerbedekking en laat deze vandaag nog bij Atlas Vloeren leggen.

Vloeren kopen en laten leggen met Atlas Vloeren

Bij Atlas Vloeren bieden we een breed scala aan vloeroplossingen, waaronder tapijt, laminaat en traplopers, voor elke ruimte in uw huis. Voordat u een vloer koopt, is het belangrijk om te kiezen tussen een tapijt of een harde vloer en rekening te houden met de ondervloer. Bij Atlas Vloeren bieden we betaalbare ondervloeren van topkwaliteit en persoonlijk advies van onze medewerkers.

Waarom een ondervloer kiezen?

Een goede ondervloer houdt de warmte lang vast, dempt het geluid en biedt een basis voor laminaat als de bestaande vloer te ongelijk is. Atlas Floors biedt een ruime keuze aan ondervloeren voor elk budget.

Professionele diensten voor het leggen van vloeren

Bij Atlas Vloeren bieden we deskundige diensten voor het leggen van vloeren om een perfecte pasvorm en afwerking te garanderen. We geven ook nazorgadvies om ervoor te zorgen dat uw vloer er goed uitziet en optimaal presteert.